Click Here And Earn Money

TRANSLATE

English French German Spain Italian Dutch

Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified
by : BTF

Penghafaz Ilmiah

Mangsa Terjatuh Dari Tingkat 19 Tapak Binaan

Entri ini adalah bertujuan untuk memberi pengajaran.

Tragedi ini berlaku pada penghujung tahun lepas di mana seorang lelaki dalam lingkungan 40an telah terjatuh dari tingkat 19 bangunan terus ke Ground Floor. Keadaan mayat amat mengerikan dan tak perlu saya ceritakan di sini. Saya tak berani nak menulis punca beliau terjatuh kerana bimbang tersalah lapor. Walau bagaimanapun, pihak Main-Contractor telah pun memberi peringatan kepada semua pekerja2 tapak binaan dengan dedikasi dan berhemah. Segala yang perlu dilakukan oleh pihak Building Safety telah dilakukan dengan baik sebelum tragedi ini berlaku. Dan dengar khabar, kes ini telah berjaya diselesaikan. Tidak lupa ucapan takziah buat keluarga mangsa. Oleh itu, Utamakan Keselamatan tak kira di mana anda berada.

video
Otak mangsa yang bersepai melekat di Passenger Hoist / Lif Penumpang Sementara.
video
Facebook Blogger Plugin: Bloggerized by AllBlogTools.com Enhanced by MyBloggerTricks.com

8 comments:

sarah shafie said...

huisshh..tkutlah nk tgk video tuh..mesti ngeri kn?

ayaa alyy said...

i dont even dare nk bukak video nieh. takottt

mamasue said...

gulp! tak sanggup nk tgk tp nak tahu...mcm mana nih...

Boyachilles said...

klip ni tak la takut sangat pasal diambil dari jarak jauh...takde pee...

Wan Perlis said...

seramm

Hapiz Rahman said...

hehehe.. sama cam boya.. xde peee... :P

grOundnUt said...

huii..PH berani lagi duduk kat situ eh??^^'

Mohd Akhyar a.k.a Hanz said...

Ala...video tak ngeri pun...Mungkin bos marah rakam video...tu yg rakam video ni tak dpt shot yg terbaik...

Post a Comment

Boleh Komen di Sini


ShoutMix chat widget

FACEBOOK

Related Posts with Thumbnails

Klik Di Sini

Click Here And Earn Money